به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، بررسی تاریخی آماری از جوجه ریزی در مازندران نشان می دهد که میزان جوجه ریزی مزارع مرغ گوشتی استان از ۱۳.۸ میلیون قطعه در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ به ۱۵.۷ میلیون قطعه رسید ،در واقع این مقدار جوجه ریزی در یک ماه برای اولین بار در دوران قبل و بعد از انقلاب در استان اتفاق افتاد. اما در مهر ماه امسال با افزایش حدود ۲۵۰ هزار قطعه ای رکورد جدید جوجه ریزی در یک ما به ثبت رسید.
محمدمهدی عباس زاده اظهار کرد: مهرماه امسال ۱۵ میلیون و ۹۲۷ هزار و ۸۹۳ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و ۲۴۲ هزار و ۹۷۰ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شد.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی ۲۵ هزار و ۹۶۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مسوول جهاد کشاورزی مازندران با بیان این که شهرستانهای ساری، آمل و قائمشهر بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی را انجام دادند، افزود: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۹۴۰ قطعه رتبه نخست، آمل با ۲ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۸۴۰ قطعه رتبه دوم و قائمشهر با یک میلیون و ۴۹۲ هزار و ۲۰ قطعه رتبه سوم تعداد جوجه ریزی را در مهر ماه امسال به خود اختصاص دادند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در مهر ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۴.۱ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۳ میلیون قطعه، هفته سوم ۴.۱ میلیون قطعه و هفته چهارم ۴.۴ میلیون قطعه بود.
وی گفت: سویه راس با ۸.۹ میلیون قطعه جوجه ریزی رتبه اول، سویه آرین با جوجه ریزی ۵.۵ میلیون قطعه ای رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با ۷۲۹ هزار قطعه جوجه ریزی رتبه سوم و سویه کاب با ۶۸۵ هزار قطعه جوجه ریزی رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.
وی ادامه داد: در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان ها دارد.
نظر شما